Prize Winner.

Second place in a high-class field of competitors.

07.03.2017 – The design by the architect’s office SAA Schweger Architekten from Hamburg was among the three winning designs in the competition for the new LVR-Haus in Cologne’s Ottoplatz. It was awarded second prize. The three prize-winners were selected from a total of 21 designs submitted by architects from Germany and the Netherlands.

INGENIEURBÜRO DR.BINNEWIES supported SAA’s work with ideas for an economical and well-structured building design. The design, for the offices of the Rhineland Regional Council (Landschaftsverband Rheinland, LVR) features a jointless reinforced concrete skeleton construction with joist-free flat floor slabs. Generous column spacing permits very flexible use of space. Sincere congratulations to the team of architects at SAA for this special achievement.